Login    Register New Account    Support Home   
Buy Hosting    Register a domain    Buy SSL Certificates   

Left

A venit vremea sa deschizi portile magazinului tau online!

Real Life realizeaza site-uri web cu panou de administrare.

Business Online Control Panel - Un program online, simplu si eficient de gestiune / vanzari - Testeaza acum

Right
Prezentare Pachete Panou de administrare Promovare Web Portofoliu

Preţuri înregistrare domenii:

Extensia:Preţ:
.ro8.49€/year
.eu8.99€/year
.com.ro8.49€/year
.com12.99€/year
.net13.99€/year
.org13.99€/year
.info25.79€/year

Preţurile nu includ TVA!

Înregistrează un domeniu:

Oferte Speciale:Follow RealLifeSRL on Twitter

SEO - Search Engine Optimization


Ce înseamnă SEO de fapt?

Cele mai multe site-uri sau firme care oferă SEO nu clarifică de fapt ce înseamna acest lucru sau exact ce servicii vă oferă.

Noi vă spunem exact ce înseamnă și cu ce se mănâncă:

Search Engine Optimization (SEO) de fapt ar trebui să fie inclus gratuit cu toate paginile web. Dacă aveți un furnizor care vă face un site si nu vă ofera SEO inclus vă fură de cel mai important lucru care vă asigură prezența pe internet - de fapt scopul principal al site-ului și al investiției.

SEO înseamnă optimizarea site-ului și ale unor aspecte tehnice care afectează poziția paginii printre rezultatele căutate în diferitele motoare de căutare. Motoarele de căutare nu pot fi "optimizate". Ele sunt deja puse la punct și sunt actualizate aproape săptămânal pentru a garanta rezultate corecte și logice la căutările vizitatorilor.

Cum noi nu avem cum să schimbăm rezultatele căutărilor - ne rămâne să facem website-ul cât mai bine și corect astfel încât în momentul în care este analizat de un motor de căutare, acesta să identifice elementele principale, cuvintele cheie și să rețină esența paginii.

Motoarele de căutare fiecare țin o bază de date cu toate site-urile de pe internet. Ele nu păstrează fiecare pagină completă. Ele verifică periodic și "citesc" site-ul nostru. În acest moment ei ajung la o concluzie despre site și salvează câteva date importante despre site:

  • cuvintele cele mai folosite
  • cuvintele din titluri și titlurile paginilor
  • cuvintele din linkuri
  • numărul paginilor
  • vechimea site-ului
  • numărul linkurilor la alte pagini
  • calitatea linkurilor (linkul să fie către pagini cu ranking ridicat)
  • linkuri de pe alte site-uri care se referă la site-ul nostru
  • cuvinte în linkuri pe alte site-uri
  • și alte detalii tehnice.


Acestea sunt numai câteva dintre aspectele SEO, care afectează rankingul.

Cum funcționează motoarele de căutare?

În momentul în care cineva caută de ex. "pisica", motorul de căutare verifică în baza lui de date care sunt site-urile care au menționat acest cuvânt sau o formație de cuvinte similare și face un toplist pentru site-urile care sunt "candidați" pentru rezultate. Algoritmul exact care este folosit este confidențial și nu va fi niciodată adus la cunoștința "clienților" deoarece în primul și în primul rând toate motoarele de căutare încearcă să evite site-urile care încearcă să influențeze rezultatele. Mai mult, algoritmul se schimbă periodic pentru a îmbunătăți rezultatele căutărilor.

Din lista site-urilor care folosesc cuvântul "pisica" și au un ranking ridicat (aspecte care afecteaza rankingul: vechime site, linkuri, cuvinte cheie, etc) vor fi afișate mai la început.

Din cauzele menționate mai sus, nu se poate "garanta" primul loc în rezultatele motoarelor de căutare, dar sunt foarte multe aspecte ale unui site care pot fi optimizate pentru a afecta în mod pozitiv rezultatele căutărilor.

Cât trebuie să plătesc pentru SEO?

A cere bani pentru SEO e ca și cum am construi o casă fără un proiect pus la punct, fără uși și fără geamuri. Ar fi ca și cum am cere banii pentru casa finalizată, predăm casa fără intrare/geamuri și ne despărțim. În caz mai bun am cere o sumă bună adițională pentru a tăia și câteva găuri în pereți prin care să intrați și să aerisiți.

SEO este fundația unui site. Un site proiectat și bine conceput, care oferă un conținut bogat și fără greșeli/erori în cod este cel mai important pas in Search Engine Optimization.

SEO este de fapt fundația site-ului și un site fără SEO este un site fără valoare - nici un motor de căutare nu-l va plasa printre rezultate și efortul ar fi în zadar.

Noi includem SEO gratuit în fiecare proiect. Asta înseamnă că ne interesăm și ne ocupăm de toate aspectele site-ului - de cele mai multe ori acestea nici nu sunt vizibile dar totuși constituie un aspect foarte împortant al procesului de realizare webdesign. Acest aspect include toate măsurile necesare realizării unui site care e bine conceput, construit, accesibil pentru oameni și motoare de căutare și corespunde căutărilor vizitatorilor.

Ce trebuie să fac să apar pe prima pagină? Ajunge SEO? Cum promovez site-ul?

SEO este doar primul pas în "garantarea" prezenței dvs. pe internet. Pentru a avea un site cu succes și prezența pe internet este necesar ca să vă ocupați de promovarea site-ului.

Acest serviciu este de obicei prezentat ca "promovare web".

Cum nu este suficient să construim o casă bine proiectată și cu uși deschise, pentru a avea succes trebuie să ii facem reclamă pentru ca oamenii să vină la noi. Aici intervine promovarea web. Reclama pe internet costă bani, în mod similar cum ați angaja o agenție publicitară să vă facă reclamă prin ziare, afișe, flyere, tv/radio, anunțuri etc.

Promovare web a devenit deja un domeniu separat și foarte important și este cheia succesului. Oricine vrea o afacere de succes trebuie să fie dispus să investească in promovarea acesteia prin toate canalele posibile.

Noi vă oferim câteva sfaturi și opțiuni din acest domeniu pe pagina promovare web.


Andras,
admin


\'Realn\'Gazduiren\'Real