Login    Register New Account    Support Home   
Buy Hosting    Register a domain    Buy SSL Certificates   

Left

A venit vremea sa deschizi portile magazinului tau online!

Real Life realizeaza site-uri web cu panou de administrare.

Business Online Control Panel - Un program online, simplu si eficient de gestiune / vanzari - Testeaza acum

Right

Preţuri înregistrare domenii:

Extensia:Preţ:
.ro8.49€/year
.eu8.99€/year
.com.ro8.49€/year
.com12.99€/year
.net13.99€/year
.org13.99€/year
.info25.79€/year

Preţurile nu includ TVA!

Înregistrează un domeniu:

Oferte Speciale:Follow RealLifeSRL on Twitter

Programare Web


Descrierea Serviciului:


    Business Online Control Panel este un serviciu online, accesibil printr-un Browser de pe orice calculator conectat la internet. Serviciul include module de programe, fiecare dintre acestea ajută la administrarea ușoară și eficientă a unei companii sau al unei activități.

 

Programare web: program de gestiune, erp, crm    Serviciul este oferit de firma SC Real Life SRL, cu sediul în Tîrgu Mureș, Jud. Mureș, România. Serviciul și accesibilitatea este garantată 99.98% pe an. Serviciul rulează de pe servere proprii supravegheate într-un mediu profesional pentru a garanta calitatea serviciului.

    Serviciul este alcătuit din mai multe module sau programe independente accesibile prin internet, fiecare fiind un program separat și care poate funcționa separat de celelalte module. Un client poate cumpăra numai câteva dintre module existente, de care are nevoie și nu trebuie să suporte toate cheltuielile de dezvoltare, serviciul fiind accesat de mai mulți clienți astfel la un preț foarte avantajos.

    Oricare din modulele existente se pot activa pentru client, dar este oferită și opțiunea de a personaliza fiecare dintre module sau de a dezvolta module noi personalizate la nevoile exacte ale clientului.

    Programul este destinat acelor firme și persoane fizice care au nevoie de mobilitate și acces la datele și statisticile firmei.

    Programul poate fi configurat pentu un număr nelimitat de utilizatori, astfel fiind o platformă ideală pentru coordonarea și supravegherea oricarui activități.

    Avantajele cele mai importante sunt:

    Preț: Serviciul fiind un serviciu online accesat de mai mulți clienți permite reducerea costurilor de producție, astfel serviciul se poate oferi la un raport de preț/calitate foarte bun.

    Calitate: Un program 100% perfect care să nu aibă defecte nu există dar serviciul vine cu o echipă de programatori cu experiență și un sistem de corectare a defectelor puse la punct. Astfel la orice problemă apărută echipa de producție este instant alertată și problema se poate rezolva în cel mai scurt timp. Corecțiile și înbunătățirile sunt accesibile instant de către toți clienții.

    Accesibilitate: Cel mai important caracteristic al programului este că poate fi accesat online printr-un Browser și nu necesită instalarea unui soft pe calculatorul clientului, astfel problemele de compatibilitate fiind eliminate.

    Securitate: Fiecare client este administrat într-un cont separat, cu arhivarea datelor în mod regulat. Siguranța este garantată pe mai multe nivele și verificată constant de echipa de producție.

    Control: În fiecare cont se poate configura mai mulți utilizatori fiecare cu drepturi de acces la module personalizate individual. Astfel se poate urmări ușor activitatea angajaților care utilizează modulele activate.

 

Programe WEB Online (BOCP - Business Online Control Panel):


Modul Agendă Firme și Persoane de contact (Business și Personal)
SCOP: Acces instant și de oriunde la datele clienților firmei.
DESCRIERE: Este o agendă simplă cu datele de contact și financiare pentru Clienți, Furnizori și persoane de contact. Este poate cel mai simplu modul, dar este fundația pentru toate celelalte module în cadrul serviciului, servește ca o bază de date centrală pentru toate modulele și ușurează munca tuturor prin colectarea tuturor informațiilor vitale despre fiecare dintre clienți. Caracteristicile cele mai importante sunt: baza de date centrală, acces la date de contact, economisire de timp prin salvarea datelor clienților și autocompletarea acestora în fiecare dintre module, cautare text parțial pentru rezultate rapide.
    PREȚ MODUL: GRATUIT inclus la activarea serviciului.Modul FACTURIER ONLINE (Business):
SCOP: Modulul facilitează imprimarea și urmărirea facturilor fiscale.
DESCRIERE: Este o solutie flexibilă și ușor de utilizat care permite Societăților Comerciale și Persoanelor Fizice să emită și să imprime facturi de oriunde și în orice moment și să urmărească facturile emise, încasările și chitanțele emise pentru acestea. În acest modul se pot configura una sau mai multe facturiere, fiecare cu o serie și o numerotare diferită. Modulul este conectat la Agenda Firme, care servește ca un nomenclator clienți, astfel se introduc datele clienților numai o singură dată. Alte opțiuni includ autocompletarea câmpurilor pentru articole, autocalculație PREȚ, TVA și TOTAL factură, emiterea facturilor din mai multe puncte de lucru, urmărirea încasărilor, totalurilor pentru fiecare factură aparte, căutare prin facturile emise, listarea facturilor pentru un client și emiterea chitanțelor cu datele facturii precompletate.
    PREȚ MODUL: 0,00 EURO/activare + abonament lunar.    Modul Chitanțier (Business):
    SCOP: Modulul facilitează emiterea și urmărirea chitanțelor.
    DESCRIERE: În mod asemănător la Facturier, este o soluție flexibilă și ușor de utilizat care permite Societăților Comerciale și Persoanelor Fizice să emită Chitanțe de oriunde și în orice moment. În acest modul se pot configura una sau mai multe chitanțieri, fiecare cu o serie și o numerotare diferită. Modulul este conectat la Agenda Firme si la Modulul Facturier Online, astfel se introduc datele clienților numai o singură dată, iar datele facturii se completează simplu prin selectarea facturii. Alte opțiuni includ autocompletare câmpuri, autocompletare sumă în litere, emiterea chitanțelor din mai multe puncte de lucru, căutare, listarea chitanțe pentru un client sau dintr-o perioadă selectată.
    PREȚ MODUL: 0,00 EURO/activare + abonament lunar.

Comercial:
comanda@siteuriweb.eu
Centrala: 0365424438 Orange: 0757233808
 Suport tehnic:
support@siteuriweb.eu
tel: 0723376296
Facturi si confirmari:
contab@siteuriweb.eu
tel: 0726286531
\'Realn\'Gazduiren\'Real