Login    Register New Account    Support Home   
Buy Hosting    Register a domain    Buy SSL Certificates   

Left

A venit vremea sa deschizi portile magazinului tau online!

Real Life realizeaza site-uri web cu panou de administrare.

Business Online Control Panel - Un program online, simplu si eficient de gestiune / vanzari - Testeaza acum

Right
Prezentare Pachete Panou de administrare SEO Promovare Web

Preţuri înregistrare domenii:

Extensia:Preţ:
.ro8.49€/year
.eu8.99€/year
.com.ro8.49€/year
.com12.99€/year
.net13.99€/year
.org13.99€/year
.info25.79€/year

Preţurile nu includ TVA!

Înregistrează un domeniu:

Oferte Speciale:



Follow RealLifeSRL on Twitter

Portofoliu Site-uri/Web design:

Siteuri de prezentare

Vrei şi tu un site de prezentare? Vezi detalii pachet webdesign cu domeniu şi găzduire inclusă.

Aici găsiţi Siteuri de prezentare realizate de SC Real Life SRL:

http://www.adial.ro/

http://www.adial.ro/
http://www.adial.ro/
Descriere website:

Înființată în anul 1999, SC Adial Electronic SRL își propune să ofere potențialilor clienți achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune prețuri. Cu un efectiv de 10 angajați, Adial Electronic SRL efectuează: montaje aer condiționat, service aparatură electronică, televiziune prin satelit Boom TV. Structura companiei noastre, flexibilitatea și diversificarea produselor și serviciilor noastre, permite adaptarea continuă la schimbările și cererile pieței din România.  


Keywords: adial, service, electronice, electrocasnice

http://www.restaurantmedieval.ro/

http://www.restaurantmedieval.ro/
http://www.restaurantmedieval.ro/
Descriere website:

Stimata Doamna, Stimat Domn!

Va salut pe voi care ati sosit de departe si ati ajuns la noi! Ca sa mai uitati de zgomotul bataliilor si a turneelor, puneti sabia langa voi, asezati-va comod, ridicati paharul cu vinul bun al casei si lasati ca servitorii sa va serveasca cu toate bunatatile pamantului.
Gustati platourile si bunatatiile bucatarului iar daca mancarea si bautura nu v-a placut va rog sa ne anuntati ca sa putem lua capetele servitorilor si al bucatarului! Iar daca toate acestea au fost pe placul dvs, va rog sa vestiti stirea in toata lumea, ce bine v-ati simtit si ce bine ati mancat la noi!


Rezervarii: 0735 888 373 sau 0735 888 383


Keywords: restaurant, medieval, excalibur, organizari, evenimente

http://www.serviciifotovideo.com/

http://www.serviciifotovideo.com/
http://www.serviciifotovideo.com/
Descriere website:

Fotografiere

Maistru fotograf cu aparatura de ultima generatie va asigura  servicii foto  la nunti, botezuri si fiind specializat in macro, va poate fotografia produsele dumneavoastra (bunuri alimentare, catering, bijutreii, scule si unelte, mobila, imobile, auto, cosmetice, horticole, textile, marochinarie, animale de companie, litigii juridice, etc.) in vederea sustinerii unei publicitati active, la cea mai inalta rezolutie cu retus in RAW si photoshop, pentru tiparire, la preturi mici.

Filmari

Servicii de filmare la evenimente speciale, nunti si botezuri.

Prelucrari

Servicii de prelucrare filme/video.

Convertiri

Casetele vechi se depreciaza zilnic,playerele si recorderele dispar. Ofer servicii transpune pe DVD a casetelor video VCD la cea mai inalta rezolutie.


Keywords: servicii, foto, video, prelucrare, copiere, casete, savi, ronin, prelucrari, convertiri, filme, evenimente, speciale, nunti, boteze, botezuri, fotografiere, filmari'

http://www.devillespizzamix.ro/

http://www.devillespizzamix.ro/
http://www.devillespizzamix.ro/
Descriere website:

DeVille\'s Pizza MIX

 

In iarna anului 1998 din 12 Decembrie, pizzeria Pizza MIX a deschis pentru prima data usile sale clientilor mureseni, iar astazi este bine cunocută de toți mureșenii pentru pizza și spaghetele delicioase. Localul nostru a fost reînnoit în septembrie 2008 cu o noua imagine și atmosferă dar în același timp păstrând gusturile tradiționale.


Keywords: villes, pizza, targu, mures, tirgu, marosvasarhely, pizzamix, devilles, deville, pizza, spaghete

Turul-hunting

Turul-hunting
http://turul-hunting.ro/
Descriere website:

ASOCIAȚIA VÂNĂTORILOR ȘI PESCARILOR SPORTIVI “TURUL” este o asociație nou înființată care crede că vânătoarea și pescuitul pot și trebuie să fie practicate de orice cetățean dornic de recreere activă în mijlocul naturii. Țelul nostru este de a practica aceste sporturi relaxat, în siguranță și în același timp pentru a lăsa celor ce vin după noi o multitudine de specii vânătorești și pescărești de care, la rândul lor, să se poată bucura.


Keywords: Vanatoare, pescuit, trofeu, relaxare, vacanta

Gentiana Travel

Gentiana Travel
http://www.gentianatravel.ro/
Descriere website:

Agenția de turism Gentiana Travel, are sediul în municipiul Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava, și face parte din SC IASENCIUC SNC.


Keywords: travel, agenția, turism, suceava, oferă, cazare, hoteluri, țara, străinatate, pachete, servicii, turistice, pentru, turiști, individuali, grupuri, circuite, culturale, sejururi, vacanțe, exotice, vacanțe, croaziere, concerte, city, break, oferte, speciale, stațiuni, balneare, tabere, școlare

Gentiana-pensiune

Gentiana-pensiune
http://www.gentiana-pensiune.ro/
Descriere website:

  Aflată la numai 1500 metri de centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, într-un peisaj de o rară frumusețe la poalele dealului Bodea, Pensiunea Gențiana beneficiază de o poziție privilegiată.


     Pensiunea Gențiana dispune de 9 camere duble, cu 6 grupuri sanitare cu cadă. Camerele sunt largi, cu balcoane mari, acoperite. Fiecare cameră este dotată cu televizor color, iar pensiunea este racordată la televiziunea prin cablu. Grupurile sanitare sunt utilate cu echipamente moderne și beneficiază de apă caldă permanentă. Pentru mai multe informații vă invităm să parcurgeți pagina de prezentare.


Keywords: pensiune, pensiunea, gentiana, campulung, moldovenesc, munte, relaxare, natura, ambianta, camere, duble, triple, gențiana, aflată, numai, 1500, metri, centrul, municipiului, peisaj, rară, frumusețe, poalele, dealului, bodea, beneficiază, poziție, privilegiată, dispune, grupuri, sanitare, cadă, camerele, sunt, largi, balcoane, mari

Rentarm SRL - Inchirieri si vanzari arme

Rentarm SRL - Inchirieri si vanzari arme
http://www.rentarm.ro
Descriere website:

Societatea comerciala RENTARM SRL a fost infiintata în anul 2008 si are ca obiect principal de activitate operatiuni cu arme si munitii letale si neletale, asa cum sunt acestea definite în legislatie specifica în vigoare: vânzare, cumparare, închiriere, depozitare, intermedieri, import-export etc.


Keywords: arme, inchirieri arme, vanzari arme, depozitare arme, arme si munitii, letale, neletale, intermediere

SC Transcom Lucian SRL - Depozit haine Second-Hand EnGros

SC Transcom Lucian SRL - Depozit haine Second-Hand EnGros
http://www.hainesecondhandengros.ro/
Descriere website:

Transcom Lucian SRL, inființat în 1992, este un distribuitor principal în județul Mureș de haine second hand importate din Germania. Sediul nostru este în Sangeorgiu de Mures, judetul Mureș, strada Transilvaniei nr 163 (str. Principală).


Keywords: haine second, haine, second-hand, second, depozit haine, engros, haine engros

SC Navoflex SRL - Produse de slefuit, reparat noduri

SC Navoflex SRL - Produse de slefuit, reparat noduri
http://www.navoflex.ro
Descriere website:

SC Navoflex Srl vine  in intampinarea clientilor cu cele mai noi tehnologii pentru repararea nodurilor pentru diferite tipuri de lemn cu ajutorul adezivilor,reparatie ce poate salva cantitati insemnate de lemn.Gama de produse s-a  imbogatit cu diferite  tipuri de ceara si chituri sub forma de pudre si pasta.


Keywords: produse navoflex, slefuire, reparat noduri, ceara si praf pentru reparat noduri, promotii, sc navoflex srl, navoflex reghin, navoflex mures

SC Policont SRL - firma de contabilitate din Tirgu Mures

SC Policont SRL - firma de contabilitate din Tirgu Mures
http://www.policont.ro/
Descriere website:

Înființată în 2004, SC Policont SRL oferă servicii de contabilitate financiară intreprinderilor mici, mijlocii și la microintreprinderi cu toate activitățile: producție, servicii, comerț, societăți non profit.


Keywords: firma, contabilitate, tirgu mures, firma de contabilitate, contabilitate financiara, productie, servicii, comert, societati non profit, conta

Pizzeria Tranzit Pub din Tirgu Mures

Pizzeria Tranzit Pub din Tirgu Mures
http://www.pizzatranzitpub.ro/
Descriere website:

Pizzeria Tranzit Pub este locul preferat de intâlnire a mureșenilor de peste 15 ani de când a fost inființat.
Deschis inițial ca și pub în 15 Martie 1996, a devenit locul preferat al clubului Plum Brandy Club din Tîrgu Mureș.


Keywords: pizza la cuptor, pizza Tranzit Pub, pizza la comanda, pizzerie, pizza Tirgu Mures, pizza la domiciliu, transport gratuit, transport la domiciliu

Pizzeria La Curie din Tirgu Mures

Pizzeria La Curie din Tirgu Mures
http://www.pizzerialacurie.ro/
Descriere website:

Pizzeria si Restaurantul "La Curie" din Tîrgu Mureș oferă un meniu variat de pizza, mâncaruri, ciorbe, preparate din carne, deserturi preparate după rețete traditionale, astfel oferind o experiență plăcută și de relaxare. Oferim servicii de transport la domiciliu gratuit și catering în Tîrgu Mureș.


Keywords: pizza tirgu mures, pizzerie, catering, transport, gratuit, la domiciliu, mancare, la curie

Simadi Asigurari Non Life

Simadi Asigurari Non Life
http://www.simadi.eu/
Descriere website:

Societatea noastră vă oferă soluțiile cele mai avantajoase pentru dvs, pentru orice asigurare obligatorie sau optională din segmentul NON-VIAȚA (RCA, Casco, Locuințe, Avarii accidentale, CMR, CARGO, Accidente persoane, Medicale-călătorii în străinatate, Răspundere civilă, Răspundere civilă profesională, Răspundere civilă medici, Culturi agricole, etc.)


Keywords: asigurari casco, asigurari rca, asigurari travel, asigurari raspundere civila, malpraxis, cargo

Pizzerie Spagheterie Mille Saporri

Pizzerie Spagheterie Mille Saporri
http://www.millesaporri.ro/
Descriere website:

Mille Saporri este o pizzerie-spagheterie din Tirgu Mures care va ofera spaghete si pizza facute in cuptor cu lemne folosind cele mai de calitate materiale si componente. Pizza preparata respecta perfect traditia Italiana si este facuta in cuptor cu lemne, tocmai pentru a nu altera deloc din aspectul si gustul pe care acesta trebuie sa le aiba. Specialitati: 14 feluri de Spaghete si Paste, Lasagna, Clatite, Salate si alte bunatati toate fiind disponibile si la comanda la domiciliu.


Keywords: tirgu mures, pizza, spaghete, tortellini, salate, lichie la comanda, transport la comiciliu, transport gratuit

Pizza La Gondola Tirgu Mures

Pizza La Gondola Tirgu Mures
http://www.pizzalagondola.ro/
Descriere website:

Pizzeria La Gondola din Tirgu Mures va ofera pizza la cuptor, transport gratuit la domiciliu si evenimente LIVE in fiecare vineri!


Keywords: pizza la cuptor, pizza La Gondola, pizzerie Tirgu Mures, pizzazo, transport gratuit

Lexacont - contabilitate si consultanta financiara

Lexacont - contabilitate si consultanta financiara
http://www.lexacont.ro/
Descriere website:

Ofera servicii profesionale de contabilitate, consultanta financiara, contabilitate pentru firme, expertize contabile si fiscale, consultanta fiscala


Keywords: firma, contabilitate, tirgu mures, consultanta fiscala, financiara, expertiza, contabila

Pronatura Service Auto Tirgu Mures

Pronatura Service Auto Tirgu Mures
http://www.pronaturaservice.ro/
Descriere website:

Serviciile includ reparatii repere auto din mase plastice, radiatoare din aluminiu si cupru, corp faruri, semnalizatoare, sudura aluminiu in perete subtire sau gros,reparatii parbrize, reparatii mecanice, directie, frana, suspensie, schimburi de ulei si filtre, tinichigerie si vopsitorie elemente de caroserie , sisteme de esapament.


Keywords: reparatii radiatoare, service auto, sudura aluminiu, cupru, reparatii repere plastice, tirgu mures, reparatii parbrize, faruri, radiatoare, directie, frana

Depozit de legume-fructe Istal Exim

Depozit de legume-fructe Istal Exim
http://istal-exim.ro/
Descriere website:

SC Istal Exim SRL este un depozit de legume si fructe la standarde europene localizat in Ludus. Societatea doreste sa dezvolte comertul de legume si fructe proaspete in zona Ardealului, cu livrare en-gross si en detail.


Keywords: istal, exim, ludus, depozit, fructe, legume, comert, ardeal, livrare, en-gross, en-detail

Nimfa BellyDance

Nimfa BellyDance
http://nimfa-bellydance.ro/
Descriere website:

Site-ul de prezentare al unei profesoare de dans oriental din Targu Mures.


Keywords: dans, belly, dance, nimfa, muzica, oriental, instructor, profesionist, artistic

Adial Electronic Mures

Adial Electronic Mures
http://www.adial.ro/
Descriere website:

Magazinul Adial Electronic ofera clientilor sai o gama larga de produse electronice de calitate la cele mai bune preturi, precum si un service specializat in acest domeniu.


Keywords: adial, electronic, tv, color, audio, video, aer, conditionat, mures, service, aparatura, componente, difuzoare

Scoala de soferi Hi-Q

Scoala de soferi Hi-Q
http://www.scoala-de-soferi-mures.ro/
Descriere website:

Scoala de soferi HI-Q ofera cursuri de legislatie si ore de conducere a automobilului pentru cei care doresc sa ia persmisul auto. La scoala de soferi HI-Q studentii urmeaza cursuri teoretice si practice, in total 60 de ore.


Keywords: scoala, de, soferi, HI-Q, cursuri, legislatie, conducere, auto, permis, rutier, instructor, masina, ssm project, autovehicul, student, tirgu mures

Achizitii de utilaje din Germania

Achizitii de utilaje din Germania
http://www.alamos.ro/
Descriere website:

Firma noastra este specializata in achizitii de UTILAJE, LINII TEHNOLOGICE, HALE INDUSTRIALE, AUTOVEHICULE, in special de pe piata Germana, dar si din alte state U.E. In ultimul timp ne ocupam si cu intermedieri de achizitii IMOBILIARE de pe piata Germana pentru firme Romanesti.


Keywords: achizitii, germania, constructii, salubritate, imobiliare, utilaje, linii tehnologice, autovechicule, autoturisme, autocamioane, betoniere, vidanje, pompe de beton, macarale, cofraje, freze de asfalt, compactoare, escavatoare, hale industriale

Pizzeria Country Pub din Targu Mures

Pizzeria Country Pub din Targu Mures
http://www.pizzacountrypub.ro/
Descriere website:

Pizzeria Country Pub este o pizzerie celebra din Targu Mures, renumita pentru calitatea extraordinara a preparatelor si a serviciilor. Ofera pizza cu transport la domiciliu.


Keywords: pizza, pub, mures, pizzerie, servicii, Country Pub, transport, domiciliu

Service GSM - reparatii telefoane mobile

Service GSM - reparatii telefoane mobile
http://www.atigsm.ro/
Descriere website:

GSM Service: Reparatii SOFT telefoane mobile, unlock, deblocare G.S.M. flashing, decodari casetofoane auto, accesorii gsm Deblocari telefoane mobile; Schimbare Limba/Soft; Reparatii telefoane Mobile; Instalare programe in telefon; Schimbare carcase; Decodari Casetofoane Auto; Vanzari Accesorii; Setari MMS/GPRS si WAP; Reincarcare Cartele: Orange Vodafone si Cosmote; Servicii prin curierat


Keywords: reparatii, telefoane, service, mures, gps, harti, reincarcare cartele, accesorii gsm

Pagina satului Rimetea (Torocko)

Pagina satului Rimetea (Torocko)
http://www.torocko.eu/
Descriere website:

Pagina satului Torocko: agroturism, excursii, traditii regionale, cazare, programe de relaxare. Regiune: Szekelyfold, Transilvania, Romania


Keywords: Torocko, Rimetea, Erdely, Transilvania, agro turismus, turism, pensiune, cazare

Pensiunea Kamilla Panzio - Bucin

Pensiunea Kamilla Panzio - Bucin
http://www.kamillapanzio.ro/
Descriere website:

Pensiunea - restaurant Kamilla panzio asteapta oaspetii din intreaga lume pentru o relaxare in natura cu programe speciale si mancare traditionala.


Keywords: bucin, pensiune, motel, transilvania, munte, demipensiune, Kamilla Panzio
Vrei şi tu un site de prezentare? Vezi detalii pachet webdesign cu domeniu şi găzduire inclusă.

\'Realn\'Gazduiren\'Real