Login    Register New Account    Support Home   
Buy Hosting    Register a domain    Buy SSL Certificates   

Left

A venit vremea sa deschizi portile magazinului tau online!

Real Life realizeaza site-uri web cu panou de administrare.

Business Online Control Panel - Un program online, simplu si eficient de gestiune / vanzari - Testeaza acum

Right
Contact Echipa Real Life Cyber Monday Blog Suport Home Descarcari Zona Clienti Comanda Online Sitemap

Preţuri înregistrare domenii:

Extensia:Preţ:
.ro8.49€/year
.eu8.99€/year
.com.ro8.49€/year
.com12.99€/year
.net13.99€/year
.org13.99€/year
.info25.79€/year

Preţurile nu includ TVA!

Înregistrează un domeniu:

Oferte Speciale:Follow RealLifeSRL on Twitter

Termeni și Condiții generale de utilizare ale serviciilor Webdesign, Găzduire și Înregistrare Domenii


Capitolul I - DEFINIȚII

  • Prestator - denumește în continuare pe SC Real Life SRL,  cu sediul în  municipiul Tîrgu Mures, str. Bujorului, nr. 2, jud. Mures, înmatriculata la Registrul Comerțului cu nr. 26/306/18.02.2008; CIF: 23310817. PRESTATORUL serviciilor de găzduire care poate fi contractat prin www.siteuriweb.eu
  • Comanda - cerere adresată Prestatorului de către o persoană fizică sau juridică prin care aceasta din urmă solicită servicii de găzduire sau domenii
  • Client - orice persoană fizică sau juridică ce inițiază o comandă
  • Nelimitat: Prin "Nelimitat" se intelege faptul ca aceste resurse nu sunt limitate in mod arbitrar in conturile de gazduire pentru fiecare cont aparte. Se aplica in acest caz limitele fizice ale serverului.
  • Nelimitat (proprii): In cazurile in care se ofera pachete de gazduire care ofera gazduirea unui numar nelimitat de domenii, acest parametru permite adaugarea unui numar nelimitat de domenii detinute de client. Conturile de gazduire shared nu pot fi folosite pentru a gazdui mai multe domenii care sunt pe numele mai multor persoane.

 

Capitolul II - INTRODUCERE

Prezentul document definește cadrul în care Prestatorul este de acord să furnizeze produse și servicii clienților săi. Prezentul document reprezintă un acord între Prestator și clienții săi, astfel încât utilizarea serviciilor prestate presupune acceptarea și conformarea la prezenții Termeni și Condiții de Utilizare.
Prestatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru însă nu constituie motiv întemeiat pentru încetarea relațiilor de colaborare de către client și nici pentru refuzarea plății serviciilor Prestator.

Capitolul III - DESFĂȘURAREA PROCESULUI DE COMANDĂ

Orice comandă se va face prin email, sau în scris. Clienții se obligă să introducă în formular date complete, corecte și conforme cu realitatea. Prestatorul nu poate fi tras la răspundere sub nici o formă pentru neplăceri cauzate de furnizarea de către clienți a unor informații incorecte sau incomplete.

Capitolul IV - TERMENE DE PLATĂ / FACTURARE

Clienții beneficiază de serviciile Prestatorului în maxim 24 de ore lucrătoare de la confirmarea plății.
Clientul este de acord să achite contravaloarea serviciilor în avans față de perioada de timp în care acestea sunt furnizate.
Suspendarea
Prestatorul își rezervă dreptul de a suspenda orice cont dupa trecere a 5 zile lucrătoare fără ca plata datorată să fi fost efectuată. Orice prelungire a termenului de plată este la discreția Prestatorului. În cazul reînnoirii domeniilor se pot aplica taxe de reactivare în cazul în care acestea nu au fost reînnoite la termen.

Capitolul V - GARANTAREA RETURNĂRII BANILOR

Clienții au dreptul la rambursul integral în termen de 30 zile de la plasarea comenzii. Clienții sunt rugați să solicite acest lucru printr-un email către andrasd[at]gmail.com. Mesajul trebuie să conțină Datele de identificare ale clientului, motivele pentru care solicită returnarea banilor, precum si informațiile necesare efectuării acestei operatiuni.
Garanția de rambursare a plății în termen de 30 zile de la efectuarea comenzii nu se aplică și nu se va efectua in cazul în care s-a utilizat cel puțin 50% din transferul de date alocat contului de găzduire care constituie subiectul cererii de rambursare sau în cazuri în care clientul a încălcat aceste termeni și condiții de utilizare. Garanția de rambursare nu se aplică înregistrărilor de domenii, sumelor plătite ca și avans pentru înregistrare de domenii sau la servere virtuale sau dedicate care au fost configurate și predate clientului și nici cazurilor în care subiectul solicitării de rambursare este un cont de găzduire care a încălcat aceste termene și condiții anterior solicitării.
După expirarea perioadei de 30 zile nu se rambursează anularea nici unui cont.

Capitolul VI UTILIZAREA MALIȚIOASĂ

SPAM/Mesaje comerciale nesolicitate
Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricărui site utilizând serverele noastre sau prin servere ale unor terți pentru promovarea oricărui site găzduit de noi va avea ca și consecință suspendarea sau anularea contului de găzduire al clientului, fără ramburs. Pot fi operate liste email în condițiile în care persoanele se înscriu pentru a primi mesaje prin metode opt-in și se publică în toate mesajele procedura de retragere din liste. Nu pot fi operate « Safelists » sau alte liste de email care au legătură cu activități de promovare. Orice reclamație primită în acest sens va fi învestigătă și se vor lua măsurile ce se impun.
CHAT-ROOMS
Nu este permisă utilizarea pe serverele prestatorului scripturi pentru chat room-uri care pot fi utilizate în mod ilegal. Orice chat-room înstalat și operat de către client pe serverele prestatorului trebuie să se conformeze tuturor prevederilor legale în vigoare în țările în care se pot accesa aceste chat-room-uri.
Utilizarea contului
Serverele noastre nu vor fi utilizate sub nici o formă și în nici o circumstanță pentru găzduirea, comunicarea de, referirea la sau direcționarea către nici unul (una) din următoarele :
•Nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu conținut sexual sau obscen
•Violarea unui drept de autor sau al oricărui alt drept al oricărui terț
•Amenințări, abuz, hărțuire, declarații calomnioase
•Promovarea de activităti ilegale (hacking, cracking, etc)
•Informații sau software despre sau conținând orice tip de viruși
•Orice imagine sau text menit să încurajeze sentimentul de ură
•Colectarea de informații personale pentru utilizarea în scopuri ilegale
•Orice conținut considerat de noi ca fiind dăunător prestatorului.


Scripturi interzise:

Nu este permisă utilizarea următoarelor scripturi pe serverele prestatorului (în conturi de găzduire shared sau reseller):
- UltimateBBS
- IkonBoard
- Toate versiunile de forum YABB
- Scripturi pentru proxy
- Scripturi pentru IRC
- Anonimizator
- Chat room-uri, fără a include scripturile standard din panoul de control
- PhpShell și scripturi similare pentru executarea de comenzi
- FormMail
- Sistem/script de file-sharing, servere pentru jocuri
- Sistem/site social care permite încărcarea pozelor și conținutului de către vizitatori (acestea au nevoie de un cont dedicat)
- Siteuri tip webservice care ofera informatii altori site-uri pentru a fi prelucrate sau afisate; sau site-uri care folosesc in mod excesiv resursele serverelor si cauzează inreruperi de servicii (acestea va trebui sa treacă la un server virtual sau dedicat). 
- Site dedicat pentru torrente, descărcări sau poze/fisiere destinate pentru descărcat.

 

Capitolul VII - BACKUP

Periodicitate si politică
Backup-urile sunt făcute de către prestator săptămânal, după un criteriu incremental și lunar în totalitate.

Capitolul VIII -  RESPONSABILITĂȚILE CLIENTULUI

Actualizare
Clientul este responsabil pentru comunicarea informațiilor de contact în cazul în care acestea se schimbă. Prestatorul nu poate fi tras la răspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuării de către client a actualizărilor necesare.
Securitate
Clientul este responsabil pentru mentinerea în condiții de securitate a numelui de utilizator, parolelor și a altor informații sensibile. Dacă există orice dubiu în acest sens clientul trebuie să solicite modificarea datelor de autentificare contactând echipa de asistență.

Capitolul IX - RĂSPUNDERE LIMITATĂ

Prestatorul nu poate fi considerat responsabil pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporară a serverelor, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru. Această prevedere include și daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord să garanteze și să considere prestatorul nevinovat în legătura cu orice pretenții, daune, incluzând, fără a se limita la acestea, daunele cauzate terților, rezultate ca și consecință a utilizării serviciilor cauzatoare de daune clientului.

Capitolul X - TERMENI GENERALI

Prestatorul va coopera cu toate resursele în investigări asupra actelor de violare a securității sistemelor sau a rețelei, și va coopera cu autoritățile în cazul unor infracțiuni. Clienții care încalcă prezentele prevederi pot răspunde penal sau civil.
Pentru clienti cu mai multe conturi, prestatorul își rezervă dreptul de a suspenda toate conturile în cazul în care proprietarul conturilor încalcă prezentele prevederi într-o măsură considerată de prestator a fi foarte gravă.
Prestatorul este unic în măsură să judece ce anume reprezintă o încălcare a termenilor și condițiilor de mai sus. Eșecul oricărui client în a se conforma termenilor și condițiilor de mai sus constituie motiv pentru suspendare sau dezactivare.

 

Capitolul XI - LIMITE PENTRU CONTURI DE GĂZDUIRE

 

LIMITE PENTRU CONTURI DE GĂZDUIRE SHARED

În cazurile în care furnizorul oferă pachete de găzduire sau servere având caracteristici marcate "nelimitat", acest termen se referă la lipsa oricărei limite impuse în mod arbitrar de către furnizor. În aceste cazuri se aplică limitele fizice impuse de server, acestea fiind spațiul disponibil pe disc, transfer de date, lațime de banda disponibilă, putere procesor disponibil, memorie disponibilă sau alte resurse fizice. Clienții având conturile de găzduire de tip "shared" care în mod regulat au un trafic de peste 100GB/lună va trebui sa achiziționeze un pachet de server virtual, semi dedicat sau dedicat.

 

LIMITE PENTRU CONTURI DE GĂZDUIRE RESELLER

Conturile de reseller oferite pot crea propriile pachete de găzduire și pot seta propriile limite. Aceste limite nu pot depăși limitele impuse conturilor de găzduire shared, specificate în aceste termeni și condiții. În cazul în care un reseller are un client care utilizează mai mult decât limita de trafic pentru conturile de găzduire shared, reseller-ul este responsabil pentru îndrepta clientul către un serviciu semidedicat sau dedicat de găzduire. Resellerii sunt responsabili pentru siguranța contului de reseller și pentru configurarea corecta a conturilor de reseller.

 

LIMITE PENTRU TRIMIS MAILURI

Fiecare cont de găzduire este limitat la un număr de 500 de e-mailuri trimise pe oră. Limita este setat la nivel de server și se aplică tuturor conturilor de găzduire. În cazul în care un client instalează un script sau program de trimis mailuri, acesta trebuie configurat pentru a nu depăși această limită.

 

MODIFICĂRI

Prestatorul își rezervă dreptul de a face adăugări, anulări sau modificări în Termeni și Condiții, pachetele de găzduire, prețuri și site oricând, informarea făcându-se prin intermediul WWW, prin email și poștă cu confirmare de primire, cu 30 de zile înainte ca acestea să intre în vigoare. Clientul are dreptul de a nu accepta modificările, cu condiția ca să comunice acest fapt la prestator prin email sau în scris, în termen de 15 zile de la primirea acestora, caz în care ramân în vigoare Termenii și Condițiile în vigoare acceptate anterior.

Referința: ICANN Policy: 

Editat: 16 Apr 2007
Modifiăari:
15 Mai 2008: actualizare date prestator
16 Mai 2008: s-a completat secțiunea VI/Chat Rooms pentru a permite utilizarea scripturilor chat-room în cazul în care acestea se conforma legilor în vigoare în tarile accesate

08 Dec 2010: sa adăugat capitolul XI, s-a specificat la capitolul IV existența unor taxe de reactivare domenii intrate în perioada de blocaj.


\'Realn\'Gazduiren\'Real