Login    Register New Account    Support Home   
Buy Hosting    Register a domain    Buy SSL Certificates   

Left

A venit vremea sa deschizi portile magazinului tau online!

Real Life realizeaza site-uri web cu panou de administrare.

Business Online Control Panel - Un program online, simplu si eficient de gestiune / vanzari - Testeaza acum

Right
Contact Echipa Real Life Cyber Monday Blog Suport Home Descarcari Zona Clienti Comanda Online Sitemap

Preţuri înregistrare domenii:

Extensia:Preţ:
.ro8.49€/year
.eu8.99€/year
.com.ro8.49€/year
.com12.99€/year
.net13.99€/year
.org13.99€/year
.info25.79€/year

Preţurile nu includ TVA!

Înregistrează un domeniu:

Oferte Speciale:Follow RealLifeSRL on Twitter

Contract (întelegere) pentru înregistrarea de domenii .ro1. ÎNTELEGERE (CONTRACT). În aceast Contract de Înregistrare de domenii .ro, ("Contract"), "Dumneavoastră", "al dumneavoastră" se referă la fiecare cumpărator, "noi" și "al nostru" se referă la ICI (Institutul Național pentru Cercetare - Dezvoltare în Informatică), registrul ROTLD. Aceasta întelegere explică obligatiile noastre, precum și obligațiile dumneavoastră pentru diferite servicii oferite de noi. Prin utilizarea Serviciilor în cadrul acestei Înțelegeri, Dumneavoastră confirmați că ați citit și sunteți de acord cu toate condițiile acestui Contract, precum și cu orice reguli sau politici pertinente care există în acest moment sau care pot fi publicate de către noi în viitor.

2. REGULI DE ÎNREGISTRARE. Regulile de înregistrare a numelor de domenii și subdomenii .ro, reguli care pot fi accesate pe pagina registrului, www.rotld.ro, modificate periodic, sunt partea integrantă a acestui contract.

3. SELECTAREA UNUI NUME DE DOMENIU. Noi nu putem și nu verificam dacă numele de domeniu pe care îl selectați, sau utilizarea numelui domeniului, încalcă drepturile legale ale altor părții. Noi insistăm ca dumneavoastră să investigați dacă numele selectat sau utilizarea lui încalcă drepturile legale ale altor părți. Puteți lua în considerare una sau mai multe mărci înregistrate de Dumneavoastră în legătură cu numele de domeniu pe care doriți să îl înregistrați. Trebuie să fiți conștient că ni se poate cere de către o instanță judecatorească să anulăm, modificăm sau să transferăm numele de domeniu. Trebuie să fiți conștient că dacă suntem dați în judecată sau amenințați cu judecata în legătură cu numele dumneavoastră de domeniu, ne vom adresa dumneavoastră pentru a susține nevinovăția noastră și pentru a ne despăgubi pentru daunele cauzate.

4. TAXE, PLATA ȘI TERMEN. Pentru serviciile pe care le-ați selectat, sunteți de acord să ne platiți taxele aplicabile pentru serviciul/serviciile în cauză. Toate taxele sunt nerambursabile în afara situațiilor în care se specifică. Suplimentar sunteți de acord:
    (1) să furnizați informații actuale, complete și exacte despre dumneavoastră așa cum este cerut în cadrul procesului de înregistrare și
    (2) să mențineți și să modificați aceste informații după cum este necesar pentru a le menține actuale, complete și exacte.
Prin prezenta ne acordați dreptul de a furniza aceste informații unor terțe părți. Prin completarea și trimiterea Formularului de Înregistrare de Nume de Domeniu ("Formular de Înregistrare"), declarați că informațiile trimise sunt adevarate și că înregistrarea Numelui de Domeniu Selectat, în accepțiunea Înregistrantului, nu interferă sau nu încalcă drepturile unei terțe părți. Înregistrantul se angajează că Numele de Domeniu nu este înregistrat pentru scopuri contrare legii și folosirea numelui de domeniu nu va viola nici o lege sau reglementare în vigoare.

5. MODIFICARI ALE ÎNȚELEGERII (CONTRACTULUI). Sunteți de acord ca în perioada acestui (Întelegere) Contract noi putem:
    (1) revizui termenii și condițiile acestui (Întelegere) Contract; și
    (2) schimbă serviciile furnizate în cadrul acestui (Întelegere) Contract.
Orice revizuire sau schimbare va fi efectivă imediat după afișarea Ințelegerii revizuite pe site-ul nostru de web, www.rotld.ro, sau la notificarea prin E-mail sau prin mesaj de poștă obișnuită asa cum este specificat în secțiunea Note a acestei Întelegeri, Punctul 20. Sunteți de acord cu urmărirea periodică a site-ului nostru de web, www.rotld.ro, pentru a avea cunoștință de orice revizuire. Dacă nu sunteți de acord cu orice revizuire a acestei Înțelegeri, puteți înceta această Înțelegere în orice moment prin trimiterea unui E-mail sau a unui mesaj de poștă obișnuită către noi, așa cum este specificat în secțiunea Note a acestei Întelegeri, Punctul 20. Nota de încetare va fi efectivă după primirea și procesarea ei de către noi. Sunteți de acord că prin continuarea folosirii Serviciilor noastre în urma notei oricărei revizuiri a Ințelegerii, vă conformați revizuirilor sau schimbărilor din Înțelegere.

6. DISPUTE PENTRU NUME DE DOMENIU. Sunteți de acord că, dacă înregistrarea sau rezervarea numelui dumneavoastră de domeniu este contestată de o terță parte, în acest caz se va aplica Politica de Dispute în vigoare la momentul disputei. Sunteți de acord ca în cazul unei dispute de nume de domeniu cu o terță parte, veți susține nevinovația noastră și veți suporta cheltuielile de despăgubire, în conformitate cu termenii și condițiile din Politica de Dispute.

7. POLITICA DE DISPUTE. În cazul unei dispute privitoare la un Domeniu de Nume Internet înregistrat în cadrul Domeniului de nivel inalt .ro, disputa între doua organizații sau indivizi dintre care una din părți pretinde că are un drept mai puternic de a înregistra respectivul Domeniu de Nume Internet, ROTLD va asista părțile prin medierea cazului. ROTLD va cauta sa stabileasca daca poate fi gasita, prin interventia impartiala a colectivului ROTLD, o rezolvare mutual acceptabila a disputei.
Conform regulilor pentru inregistrarea de nume in cadrul domeniului .ro si a subdomeniilor sale, ROTLD poate suspenda in anumite cazuri delegarea unui Domeniu de nume Internet:
    (1) numele de domeniu este utilizat intr-o maniera care cauzeaza confuzie in randul utilizatorilor Internet;
    (2) numele de domeniu este administrat intr-un mod care care poate pune in primejdie operatiunile DNS-ului.
Daca medierea nu are succes, atat contestatarul cat si inregistrantul pot rezolva disputa intr-o instanta judecatoreasca din Bucuresti, Romania.

8. AGENTI. Sunteti de acord ca daca un agent (de exemplu un Furnizor de Servicii Internet) cumpara in numele dumneavoastra Serviciile noastre, sunteti legat ca detinator de toti termenii si conditiile incluse in prezentul contract (intelegere), inclusiv Politica de Dispute.

9. ANUNTURI. Ne rezervam dreptul de a distribui informatii pertinente privind calitatea serviciilor noastre si ale partenerilor nostri catre dumneavoastra. Aceste anunturi vor fi predominant de natura informativa si pot include note de descriere a schimbarilor, modificarilor, a noilor produse sau alte informatii pentru a securiza sau imbunatatii prezenta dumneavoastra pe Internet.

10. LIMITAREA RASPUNDERII. Sunteti de acord ca intreaga noastra raspundere, si incercarile noastre de remediu, pentru orice Serviciu(i) furnizat(e) in cadrul acestei Intelegeri si orice incalcare a acestei intelegeri este limitata numai pentru suma platita pentru acest(e) Serviciu(i). Noi si contractorii nostri nu suntem raspunzatori pentru orice daune directe, indirecte, intamplatoare, speciale sau rezultate din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a Serviciilor sau pentru costul procurarii de servicii inlocuitoare. Nu suntem raspunzatori de orice/toate pierderi(le) sau de orice acuzatie care rezulta din aceasta, dar nu este limitata la:
    (1) pierderi sau acuze rezultate din intarzieri sau intreruperi ale accesului;
    (2) pierderi sau acuze rezultate din netransmiterea integrala sau partiala a datelor;
    (3) pierderi sau acuze rezultate din erori, omisiuni, declaratii incorecte despre oricare sau toate serviciile furnizate in cadrul acestei intelegeri;
    (4) pierderi sau acuze rezultate din operatii de dezvoltare sau intrerupere a site-ului de web sau a serviciului de mail ale dumneavoastra.
Persoana inregistrata este de acord ca noi nu putem fi facuti raspunzatori pentru orice pierdere din cadrul inregistrarii si utilizarii numelui de domeniu al celui inregistrat, sau pentru intreruperea afacerii, sau alte daune indirecte, speciale, intamplatoare sau rezultate de orice fel (incluzand pierderi de profit) indiferent de forma lor, contractuale, ofensa, prejudicii (incluzand neglijenta), sau in alt mod, chiar daca ni s-a semnalat posibilitatea unor astfel de daune.

11. DESPAGUBIRI. Sunteti de acord sa eliberati, asigurati, protejati pe noi, contractorii, agentii, angajatii, functionarii, directorii si colaboratorii de toate raspunderile, pretentiile si costurile, incluzand costuri de judecata, de partile implicate sau care rezulta din aceasta intelegere, din Serviciile furnizate aici sau din utilizarea acestor servicii, incluzand prejudiciile cauzate de Dumneavoastra, sau ale altuia care utilizeaza serviciul de E-mail de la calculatorul dumneavoastra, de orice proprietate intelectuala sau alt act de proprietate al altei persoane sau entitati, sau rezultat din violarea oricaror reguli de operare sau politici legate de Serviciuliile furnizate. Sunteti de acord, deasemenea, sa ne eliberati, asigurati si protejati in conformitate cu termenii si conditiile din Politica de Dispute. Cand suntem amenintati cu proces de catre o terta parte, putem cere asigurari scrise din partea dumneavoastra, asigurari in care sa ne promiteti protectie; in caz ca nu furnizati aceste asigurari, aceasta poate fi considerata incalcare a acestei Intelegeri si poate duce la dezactivarea numelui dumneavoastra de domeniu.

12. NERESPECTAREA CONTRACTULUI (INTELEGERII) Sunteti de acord ca orice nerespectare a prevederilor acestei Intelegeri, a oricarei reguli de operare sau a Politicii de Dispute, poate fi considerata de catre noi ca o incalcare si ca noi va putem furniza o nota scrisa, in care sa descriem abuzul. Daca in treizeci (30) de zile calendaristice de la data unei astfel de note, nu furnizati dovezi, satisfacatoare pentru noi, ca nu v-ati incalcat obligatiile din prezenta Intelelegere, atunci putem sterge inregistrarea sau rezervarea numelui domeniului dumneavoastra sau putem inchide contul de e-mail, fara notificari suplimentare. Orice asemenea incalcare din partea dumneavoastra nu va fi scuzata datorita faptului ca noi nu am actionat in cazul unei incalcari anterioare din partea dumneavoastra.

13. FARA GARANTIE. Sunteti de acord ca, prin inregistrarea sau rezervarea numelui de domeniu ales, aceasta nu va confera imunitate in cazul obiectiilor privind inregistrarea, rezervarea, sau utilizarea numelui de domeniu.

14. GARANTII DE ABSOLVIRE DE RASPUNDERE. Sunteti de acord si garantati ca informatiile pe care le furnizati la inregistrarea sau rezervarea numelui de domeniu sau la inregistrarea pentru alte servicii, sunt conform cunostintei dumneavoastra, exacte si complete, si orice modificari ulterioare ale acestor informatii vor fi furnizate conform procedurilor de modificare de la momentul respectiv. Sunteti de acord ca utilizarea serviciului nostru este pe raspunderea dumneavoastra in intregime. Sunteti de acord ca un asemenea Serviciu(ii) este furnizat "asa cum este," "asa cum este disponibil". Noi ne absolvim de orice raspundere de orice fel, expresa sau implicita. Nu garantam ca Serviciile vor atinge cerintele dumneavoastra, sau ca Serviciul(iille) va(vor) fi neintrerupt(e), in timp, sigur, sau lipsit de erori; de asemenea nu garantam rezultatele ce pot fi obtinute din utilizarea Serviciului(iilor) nostru(noastre) sau acuratetea si corectitudinea informatiilor obtinute prin serviciul nostru de e-mail sau ca defectele din Serviciile software vor fi corectate. Intelegeti si sunteti de acord ca orice material si/sau date descarcate sau altfel obtinute prin utilizarea serviciului nostru de e-mail este facut pe propriul risc si veti fi in intregime responsabil pentru orice stricaciune cauzata calculatorului dumneavoastra sau pentru orice pierdere de date care rezulta din descarcarea unor asemenea materiale si/sau date. Nu facem nici o garantie privitoare la orice bunuri sau servicii cumparate sau obtinute prin serviciul de e-mail sau prin alte tranzactii facute prin serviciul de e-mail. Nici un sfat sau informatie, scrisa sau verbala, obtinuta de la noi prin serviciul de e-mail nu va crea nici o garantie care nu este facuta expres in acest document.

15. REVOCARE. Sunteti de acord ca putem anula (sterge) numele dumneavoastra de domeniu sau va putem suspenda dreptul de a utiliza alte servicii daca informatiile pe care ni le furnizati la inregistrarea sau rezervarea unui nume de domeniu sau la inregistrarea pentru alte servicii, sau la modificare, contine informatii false sau eronate, sau ascundeti sau omiteti orice informatie pe care noi o consideram importanta in decizia noastra de a inregistra sau rezerva numele dumneavoastra de domeniu. Sunteti de acord ca noi putem in mod unilateral sterge sau transfera domeniul dumneavoastra in orice moment.

16. DREPT DE REFUZ. In mod unilateral, ne rezervam dreptul de a refuza inregistrarea sau rezervarea numelui dumneavoastra de domeniu ales sau inregistrarea dumneavoastra pentru alte Servicii, sau sa stergem numele dumneavoastra de domeniu in treizeci (30) de zile calendaristice de la plata dumneavoastra pentru aceste servicii. In cazul in care nu va inregistram sau rezervam numele dumneavoastra de domeniu sau nu va inregistram pentru alte Servicii, sau va stergem numele de domeniu sau va nu va furnizam alte Servicii in aceste treizeci (30) de zile calendaristice, suntem de acord sa va returnam taxa platita. Sunteti de acord ca nu suntem responsabili pentru pierderile sau stricaciunile cauzate dumneavoastra, care pot rezulta din refuzul nostru de a inregistra, rezerva sau sterge numele dumneavoastra de domeniu sau refuzul de a va inregistra pentru alte servicii.

17. DISOCIERE. Sunteti de acord ca aceste clauze ale acestei Intelegeri sunt separabile. Daca orice clauza sau prevedere este declarata invalida, acea clauza sau prevedere va fi analizata cat de curand posibil in acord cu legile actuale pentru a reflecta intentiile initiale ale partilor, iar celalte clauze si prevederi raman in vigoare.

18. NEASOCIEREA. Nimic continut in aceasta intelegere nu va fi interpretata o creare de asociere, parteneriat, sau alta forma de unire intre parti.

19. NEABANDON. Incapacitatea noastra de a cere furnizarea de catre Inregistrant a oricarei asigurari nu afecteaza dreptul de a cere acest lucru in orice moment in viitor; neconsidererea unei prevederi din acest contract de catre noi, la un moment dat, nu poate fi un argument ca acea prevedere sa nu poata fi considerata in viitor.

20. NOTE. Orice nota sau alt comunicat referitor la aceasta intelegere vor fi trimise in scris prin E-mail sau prin posta normala. Notele in formatul electronic vor fi trimise folosind formularul din pagina registrului, www.rotld.ro - Contact Info. Mesajele vor fi trimise catre ICI-RoTLD si catre dumneavoastra la adresa de posta furnizata in baza de date Whois.

21. INTREGIRE. Sunteti de acord ca aceasta Intelegere (Contract), regulile si politicile publicate pe WEB sunt intelegerea exclusiva intre dumneavoastra si noi cu privire la Serviciile noastre. Aceasta Intelegere inlocuieste orice aranjamente sau intelegeri anterioare, stabilite prin practica, politica sau precedent.

22. LEGE GUVERNANTA. Acesta Intelegere va fi condusa, interpretata si impusa in conformitate cu LEGILE Romaniei. Orice actiune judiciara legata de aceasta Intelegere trebuie intreprinsa in Bucuresti, iar dumneavoastra va supuneti jurisdictiei acestor tribunale.

23. MINORI. Prin acceptarea serviciilor noastre Dumneavoastra confirmati ca aveti varsta legala pentru a incheia aceasta Intelegere (Contract).

24. ACCEPTAREA INTELEGERII (Contractului). Prin acceptarea serviciilor noastre, inclusiv prin efectuarea platii facturii emise de catre noi, dumneavoastra confirmati ca ati citit aceasta Intelegere (Contract) si sunteti de acord cu toate clauzele si conditiile sale. Ati evaluat independent necesitatea participarii ca parte in aceasta Intelegere (Contract) si nu va bazati pe nici o reprezentare, garantie sau declaratie, altele decat cele stabilite in aceasta Intelegere.


\'Realn\'Gazduiren\'Real